Scroll or use arrow keys to navigate the site

Gravid

Når bør jeg booke tid?
Den beste tiden å booke time til gravidfotografering kan være så mangt. Det viktigste er at du har en fin og rund form på magen og fremdeles er komfortabel! 🙂 Dette er vanligvis mellom uke 33 og 36 da energinivået fremdeles er oppe før det nærmer seg termin. Hver graviditet er forskjellig, noen får ikke stor mage før sent i svangerskapet, mens andre viser tidlig.

Hva skal jeg ha på og med meg?
Dette er den dagen i svangerskapet du kan dolle deg opp og føle deg fresh og fantastisk! Ta deg en tur til frisøren, unn deg en manikyr.. eller om du føler deg mer komfortabel slik du er ellers i hverdagen.. kom som du er! 🙂 Ta på deg noe som viser magen. Nøytrale farger. Ingen striper, logoer eller sterke farger da dette vil ta fokuset bort fra den/de som fotograferes. Ikke kritt hvitt eller helt svart! Ta også gjerne med ultralydbilde eller annet dere ønsker å ha med på bildene.
Jeg har en del kjoler til utlån i forskjellige størrelser 🙂

Hvor lang tid tar fotograferingen?
Ca. 1 time 🙂

Hva vil være mest i fokus under gravidfotograferingen?
Your babybump! Den fine runde magen som holder den nye krabaten vil være i fokus, i tillegg til kjærligheten mor allerede har for sin sønn eller datter. Om dere ønsker kan pappa eller/og søsken være med på fotograferingen også.

Når er bildene ferdig?
I løpet av en dag eller tre får du tilsendt en link med de uredigerte bildene. Dere sitter hjemme i fred og ro og plukker ut de bildene dere ønsker for jeg redigerer de så raskt det lar seg gjøre 🙂 Deretter får dere en ny link hvor dere kan laste ned de ferdig redigerte bildene i farger og svarthvitt på et nettgalleri.

Hvordan booke tid?
Kontakt meg her på hjemmesiden under «Kontakt meg», da skjemaet blir sendt direkte til min e-post eller send meg en melding på facebook.
Du kan også sende melding eller ringe meg på 98 60 60 48, men da kun på hverdager kl. 10-17. Jeg svarer så fort jeg kan 🙂

Er det tillatt å ta bilder under fotograferingen?
Kun bilder (ikke video) med mobil er tillatt under fotograferingen.

Blir bildene brukt på nett?
Dette er selvfølgelig helt opp til dere. Jeg setter alltid stor pris på å få bruke bildene jeg tar av dere da det er viktig for meg å vise frem arbeidet mitt til andre potensielle kunder og bygge opp portfolioen 🙂

Betaling
Dere mottar faktura i etterkant av fotograferingen. Fakturaen har 10 dagers betalingsfrist.

Priser på fotografering + digitale bilder + bildeprodukter finner du HER.

Bildet er beskyttet og kan ikke lastes ned!