fbpx
  /     /  Få ting gjort!

Når du plutselig sitter hjemme hver dag fordi studioet ditt er pålagt stengt, er det lett å føle på presset med å få gjort alle tingene du ellers ikke har fått rota deg til å gjøre. Slik er ihvertfall jeg! Men det er også veldig lett å være ekstra latterlig lenge oppe og spille Animal Crossing og tenke «jeg tar det i morra» 😉

For å beholde en viss ro har jeg et stort behov for å gjennomføre det jeg har på to-do lista mi, så det har blitt en god blanding av effektivitet og latskap.

Mitt livsmotto har det siste året blitt «FÅ TING GJORT!». Alle vet jo hvilken herlig følelse det er når man har vært effektiv og ordnet ting som har ligget i bakhodet i all evighet!?

Ikke tenk, bare gjør det. Ikke la hjernen din få tid på seg til å overbevise deg om at det beste er å utsette det til i morgen eller neste uke.

En av tingene på lista mi var å få tatt nye bilder av meg selv til hjemmesiden. Jeg er den fotografen som hater å bli tatt bilde av, og tenker innerst inne at jeg ikke skjønner hvorfor dere vil dere selv så vondt ved å komme til meg for fotografering. Takk og lov for at alle ikke er som meg!

Jeg tok med Lucky til studio denne dagen, i starten av den lange perioden jeg var pålagt stengt, og knipset i vei 🙂

Bildet er beskyttet og kan ikke lastes ned!