fbpx
  /  Gravid

GRAVID

Når bør jeg booke tid?
Den beste tiden å booke time til gravidfotografering kan være så mangt. Det viktigste er at du har en fin og rund form på magen og fremdeles er komfortabel ♥ Dette er vanligvis mellom uke 30 og 36 da energinivået fremdeles er oppe før det nærmer seg termin. Hver graviditet er forskjellig, noen får ikke stor mage før sent i svangerskapet, mens andre viser tidlig.

Hva skal jeg ha på og med meg?
Dette er den dagen i svangerskapet du kan dolle deg opp og føle deg fresh og fantastisk! Ta deg en tur til frisøren, unn deg en manikyr.. eller om du føler deg mer komfortabel slik du er ellers i hverdagen.. kom som du er! ♥ Ta på deg noe som viser magen. Nøytrale farger. Ingen striper, logoer eller sterke farger da dette vil ta fokuset bort fra den/de som fotograferes. Ikke kritt hvitt eller helt svart! Ta også gjerne med ultralydbilde eller annet dere ønsker å ha med på bildene.
Jeg har en del kjoler til utlån i forskjellige størrelser. Gjerne ta med både svart og hvitt undertøy da blondekjolene er i disse fargene.

Hvor lang tid tar fotograferingen?
Ca. 1 time. Ikke nødvendig å komme før avtalt klokkeslett, med mindre annet er avtalt.

Hva vil være mest i fokus under gravidfotograferingen?
Your babybump! Den fine runde magen som holder den nye krabaten vil være i fokus, i tillegg til kjærligheten mor allerede har for sin sønn eller datter. Om dere ønsker kan pappa eller/og søsken være med på fotograferingen også.

Når er bildene klare?
I løpet av noen dager får dere tilsendt en link til et nettgalleri hvor dere kan se de uredigerte bildene. Disse har et vannmerke over seg som vil bli fjernet etter bildene dere ønsker er plukket ut. Dere sitter hjemme i fred og ro og plukker ut de bildene dere ønsker. Deretter får dere en ny link hvor dere kan laste ned de ferdig redigerte bildene i farger og svarthvitt på et annet nettgalleri etter fakturaen er betalt.
Husk at galleriet stenges etter 5 dager så plukk ut bildene i tide! Det koster kr. 300 å åpne det igjen.

Er det tillatt å ta bilder under fotograferingen?
Kun bilder (ikke video) med mobil er tillatt under fotograferingen.

Blir bildene brukt på nett?
Dette er selvfølgelig helt opp til dere. Jeg setter alltid stor pris på å få bruke bildene jeg tar av dere da det er viktig for meg å vise frem arbeidet mitt til andre potensielle kunder og bygge opp portfolioen ♥

Betaling
Dere mottar faktura etter bildene er plukket ut. De ferdig redigerte bildene sendes etter denne er betalt. Fakturaen har 10 dagers betalingsfrist.

Priser på fotografering + digitale bilder finner du HER
Priser på bildeprodukter finner du HER
Klestips til fotografering finner du HER

Bildet er beskyttet og kan ikke lastes ned!