fbpx
  /     /  Jeg har blitt mamma!

En liten stund før Luca kom til verden hadde jeg store planer om å lage et blogginnlegg som skulle handle om ventetiden – men plutselig hadde han andre planer for meg, for 6 dager før termin ville han møte oss ♥

Og nå har jeg endelig satt meg ned for å skrive litt, over 3 måneder etter.

Når man er fotograf, som svært ofte har besøk av babyer og barn i studio, er det ekstra kjipt med bekkenplager. Jeg som var vant til å sitte på gulvet med beina i kryss for å komme ned på deres nivå kunne plutselig ikke gjøre det lenger uten å få store problemer de neste dagene. Nå, 3 måneder etter, er det fremdeles ikke i orden, men det er vel bare å ta tiden til hjelp og nyte babybobla ♥ For allerede nå har jeg endelig forstått hva folk mener når de sier at man skal nyte tiden. Tiden går så himla fort, og jeg føler han vokser raskere enn jeg klarer å få med meg. Nyfødttida er over, og han er plutselig baby med bollekinn og verdens søteste latter.

Til tross for mye bekkenplager og annet grums synes jeg ikke tiden gikk særlig sakte. Jeg hadde nemlig ingen hast med å komme i gang med fødsel. Fy søren for en skummel tanke å skulle føde. Det ER jo skummelt – men så er det jo så verdt det når det er over ♥

Lang fødselshistorie kort – rier startet brått natt til 31. mars. Inn på sykehuset på morgenen, 2 cm åpning, hjem igjen. Tilbake til sykehuset rundt k. 23.00. Fremdeles 2 cm, men vi fikk komme inn på fødestua da alle rommene var ledige. Etter kort tid var jeg i aktiv fødsel som holdt på i 10 timer. Epidural som ikke fungerte særlig lenge – jeg som lå der og lovte meg selv at dette skulle jeg IKKE gjøre igjen.. kan ikke være den eneste? Kl. 11.24 den 1. april var verdens vakreste lille gutt ute, og hu mor var i ekstrem lykke og lettelse med pappaen ved sin side ♥

Plutselig har jeg fått en helt annen forståelse for at ting tar tid med en baby i hus. Selvfølgelig visste man dette fra før, men det blir noe annet når man opplever det selv. Selv med sovebaby som vi er så heldige å ha fått! Kan ikke klage når han sover 10-11 timer i strekk hver natt ♥

Gleder meg til å se denne skjønningen vokse opp til å bli den gode gutten jeg vet han vil bli ♥

Bildet er beskyttet og kan ikke lastes ned!