fbpx
  /     /  Jeg skal bli mamma!

Herlighet, jeg skal bli mamma!

I april venter vi en liten gutt ♥

Nå skal det sies at jeg har en firbeint datter fra før, jeg har bare ikke født henne selv. I lang tid lurte jeg på om jeg ønsket barn. Etter mange runder med meg selv bestemte vi oss for å prøve, og ikke så altfor lenge etter, en kveld det skulle vært for tidlig å teste, testet jeg allikevel. På det området har jeg ingen tålmodighet. Sjokket var stort, og øynene ennå større, da jeg så en svaaak strek. Jeg fortalte det til kjæresten etter jeg hadde fått pusten tilbake, selvom han kunne se det på hele meg før jeg sa noe som helst. Da jeg tidlig neste morgen tok tre forskjellige graviditetstester var det ingen tvil. Spesielt ikke da ordet «Gravid» lyste mot meg.

Det er jammen mye greier som kan følge med det å bli gravid. Bekkenløsning (eller låsning i mitt tilfelle), tett nese, halsbrann, andpustenhet, trøtthet, kvalme, urolige bein, og så mange bekymringer! Mange unødvendige bekymringer heldigvis.

Jeg lurer så fælt på hvordan han kommer til å se ut. Hvem kommer han til å ligne på? Hva kommer han til å like å gjøre når han vokser opp og får sin egen personlighet? Hvem er du inni der? Der du sparker mer og mer, og legger deg i seteleie på ultralyd slik at vi ikke får sett det søte lille fjeset ditt ordentlig. Kommer Lucky til å like deg? Min firbente datter. Og ikke minst – kommer han til å like å være med i studio som modellen min? Hehe ♥

Det meste er kjøpt inn, og står klart til han bestemmer seg for å komme til verden. Forhåpentligvis ikke før april!

Vi gleder oss til å møte deg, lille venn ♥

Bildet er beskyttet og kan ikke lastes ned!