fbpx
  /     /  Lucky i studio :)

På søndag tok vi med oss Lucky, den skjønne lille pusekatten vår, med til studio 🙂

Så lenge jeg kan huske har jeg alltid vært glad i dyr.. og spesielt katter, som jeg til enhver tid har hatt rundt meg fra jeg var 5 år og til jeg flyttet hjemmefra. Jeg savnet det så fælt at da samboeren sendte meg en link til den skjønneste lille skapningen jeg har sett, fikk han “DEN SKAL VI HA!” til svar, og resten er historie <3

Hun kommer løpende når vi kommer hjem og sier aldri nei til godteri, kos og tur ut i gården. Med europaveien som nabo hvor små og store kjøretøy kjører som GALE ble valget enkelt.. hun ble en innekatt. Så hver dag jeg kommer hjem fra jobb (med unntak av regn og sene kvelder) er det på med båndet og ut døra 🙂 Det er svært viktig at hun blir stimulert så mye som mulig da hun ikke får vært ute på egenhånd, så det blir mye lek i heimen 🙂

Bildet er beskyttet og kan ikke lastes ned!