fbpx
  /  Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRING

Copyright
Fotograf Ann Kristin Brandt har copyright og rettighetene til alle bildene hun tar. Ved kjøp av digitale bildefiler gis et «begrenset» eierskap til bildene. Dette betyr at bildene blir deres til personlig bruk og kan kun gis bort til venner og familie. De digitale filene kan ikke videreselges eller brukes kommersielt.

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger
Denne personvernerklæringen gjelder for Fotograf Ann Kristin Brandt sine nettsteder.
Fotograf Ann Kristin Brandt er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: www.brandtfoto.no

Personopplysninger som behandles
Fotograf Ann Kristin Brandt samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Eksempler på informasjon som innhentes:
• E-postadresse
• Fornavn og etternavn
• Telefonnummer
• Adresse
• Firmanavn

Hvordan informasjon innhentes?
Fotograf Ann Kristin Brandt samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.

Formålet med informasjonen som innhentes
• For å kunne sende relevant informasjon

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god service. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?
Informasjon innhentet gjennom skjema på www.brandtfoto.no lagres i Outlook mail og i papirformat (kontrakter).

Hvordan slettes opplysningene?
Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Fotograf Ann Kristin Brandt.

Samtykke
Ved å oppgi denne informasjonen ved kontakt med fotografen via kontaktskjemaet samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har levert fra deg, inntil samtykket trekkes tilbake.

Kontaktinformasjon
Fotograf Ann Kristin Brandt
E-post: ak@brandtfoto.no
Tlf: 98606048

Bildet er beskyttet og kan ikke lastes ned!