fbpx
  /     /  Vestlandet

Bedre sent enn aldri, men her kommer det noen bilder fra Vestlandsturen med kjæresten i sommer ♥

Dette var en etterlengtet tur skal jeg si dere. Og det var så koselig HELE TIDA. Lange kjøreturer gjør ingen verdens ting når man trives så innmari godt med den man sitter i bilen sammen med.

Først gikk turen til Jølster og Stryn (Oldevatnet) – vannet ER virkelig så grønt! Dette pga. steinmel fra isbreene. Ganske surrealistisk. Og veldig vakkert ♥

Etter to netter i Jølster dro vi videre til Måløy. Her sjekket vi inn på hotellet og kjørte en lang og svingete vei til Kråkenes fyr, før vi dro ned til den fineste stranda jeg har vært på (og nei, jeg har ikke vært på så mange, men denne tok pusten fra meg et øyeblikk).

Så fant vi ut at vi IKKE gadd å være mer enn èn natt på hotellet – for snakk om sliten by.
Vi tok også en lang kveldstur til Hoddevik så vi kunne bruke neste dag til å rekke frem til Bergen før dagen var omme ♥

Med så mange flotte steder å oppleve når man ellers kun ser Drammensfjorden, så mange bassengturer vi rakk på hotellene vi var på, masse kvalitetstid med kjæresten, må jeg si at det var en utrolig fin tur ♥
På vei hjem dro vi innom Vøringsfossen og spiste pai med softis. NAM! Hadde et sterkt behov for det etter å ha stått ved utkikksplassene til fossen – jeg har så høydeskrekk at jeg skjelver i beina og slutter å puste ordentlig bare jeg kommer over 2. eller 3. stigetrinn..
Gleder meg til neste tur – når enn den måtte bli ♥

Bildet er beskyttet og kan ikke lastes ned!